team

Dana Volosevici

Education Programs Leader

Cred în drept și în capacitatea acestuia de a aduce valoare în societate. Cred în educație, ca nevoie intrinsecă a ființei umane. Cred în puterea echipei, indiferent dacă este vorba despre avocatură, yachting sau proiecte tehnice complexe.

Sunt absolventă a Facultății de Drept a Universității din București, precum și a Institut de Droit des Affaires et de la Coopération Internationale, organizat de Universitatea din București și Université Paris I Sorbonne. La cursurile organizate de Cardozo School of Law, Central European University, Academy of European Law și King’s College London am învățat să înțeleg dreptul în relație cu societatea și cu industria.

Sunt avocat al industriei și pentru industrie. De mai bine de 15 ani lucrez pentru organizarea, dezvoltarea și adaptarea la piață a unora dintre cei mai importanți actori economici.
Predau dreptul afacerilor studenților facultăților economice și construim împreună o abordare multidisciplinară a problemelor de business. Trainingurile pe care le-am creat și implementat au aceeași structură multiaxială, adaptată industriei și aspectelor specifice ale acesteia.
Scriu despre și pentru industrie
. Teza mea de doctorat, Analyse multi-facettes de l’intégration des salariés dans les sociétés commerciales, en France et en Roumanie, este dedicată industriei și oamenilor săi.

Ionuţ Tănase

Communications Practice Leader

Am făcut consultanţă în comunicarea cu autorităţile şi lobby în cadrul primei firme de specialitate înfiinţată în România. Am învăţat că nu trebuie să comunicăm pentru a spune ce gândim, ci mai ales pentru a ne asigura că suntem ascultaţi şi înţeleşi.

Am consacrat întreaga mea activitate comunicării eficiente: am susţinut cursuri de comunicare politică şi mediatică la Universitatea “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, am asistat mari corporaţii în comunicarea cu mediile politice şi guvernamentale, apoi am împărtăşit din fructele culese într-o cercetare doctorală şi – o premieră în literatura noastră de specialitate – un volum complex dedicat lobbyului (www.desprelobby.ro).

Din dorinţa de a avea un sector resposabil şi puternic de business şi din încrederea că expertiza noastră vine să sprijine acest obiectiv, am înfiinţat alături de prietenii mei Business Vision Consulting. Am încredere că vocaţia şi experienţa noastră vor fi un atribut valoros al oricărui business cu ambiţii sustenabile.

Cătălin Plăcintă

Legal Practice Leader

„Sunt absolvent al Facultății de Drept a Universității din București, precum și al Institut de Droit des Affaires et de la Coopération Internationale, organizat de Universitatea din București și Université Paris I Sorbonne.

Lucrez ca avocat de mai bine de 11 ani, preponderent pentru industrie.

Sunt un om al analizei, pregătit sa identific problemele, deschis in a găsi soluții împreună. Cred cu fermitate ca dreptul trebuie sa rămână ars boni et aequi. Cred în conciliere și în avantaj comun. Prefer ca un litigiu să fie soluționat după o negociere de 3 ore sau 3 luni decât la capătul a 3 ani de proceduri judiciare.

De-a lungul anilor, am rezolvat probleme dificile și am gestionat situații sensibile, pentru clienți si împreună cu ei. Toate au dizolvat granița dintre client și prieten. În prezent, sunt bucuros si mândru ca mulți dintre clienții mei îmi sunt prieteni.

Îmi face plăcere să împart din experiența clădită, motiv pentru care am spus DA proiectului Business Vision.”