BV Consulting | ACE – conceptul unic
16090
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16090,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
viziunea noastra

MODELUL ACE

AVOCAŢI

COMUNICATORI

EDUCATORI

Avem pe cartea de vizită „avocat”, „specialist în comunicare”, „profesor”, dar n-am rămas niciodată liniari și disciplinați, în limitele convenționale ale funcției. Nu suntem doar avocați, doar comunicatori sau doar educatori, ci toate împreună, într-o echipă care înțelege altfel ceea ce este calificat, în mod artificial, doar separat.

 

Venim din business și lucrăm pentru business, pe care îl analizăm științific, în cercetări doctorale, și alături de care suntem zi de zi, prin consultanța pe care o acordăm.Puterea noastră, dar și ceea ce ne unește, constă în primul rând în faptul că avem o înțelegere riguroasă a situațiilor de business, înțelegere care provine din diversitatea expertizei noastre și din nevoia de analiză holistică.

 

Credem în modul de lucru ACE. În abordarea multi-axială a problemelor complexe, în adaptarea înțelegerii și a soluțiilor la situația concretă. Fiindcă, spre exemplu, nu am întâlnit încă o acțiune legală în cadrul unei organizații care să nu trebuiască să fie comunicată eficient sau care să nu fi fost generată de o lipsă de comunicare. Fiindcă stă în firescul lucrurilor să evoluăm continuu. Pentru noi, pentru organizație, pentru ceilalți.

PROPUNEREA

  • ACE: advocates, communicators, educators
  • echipă experimentată şi dinamică de traineri;
  •  diversitatea expertizei noastre şi totodată unitatea de gândire şi acţiune: avocaţi, comunicatori, analişti, formatori;
AFLĂ MAI MULTE

REZULTATELE

Ore de muncă, în care analizăm împreună diverse situaţii, găsim soluţii noi la probleme vechi, schimbăm imposibilul în posibil. Plecăm de la experienţele voastre, adaugăm experienţa noastră, asezonăm cu ceva teorie, legi sau doctrină, îndreptăm pe ici şi pe colo, astfel că la sfârşitul zilei avem o construcţie nouă, solidă, încredere şi satisfacţia lucrului bine făcut.

AFLĂ MAI MULTE

DECLARAȚIE DE NON-INTENȚIE

Nu ne plac convenţiile, nu suntem traineri tipici care propun panacee, nu pretindem sa cunoaştem o paletă vastă de sectoare de business, dar avem experienţa esenţială pentru a înţelege probleme şi contexte diferite şi pentru a răspunde aplicat. Nu ne propunem să comunicăm în locul clientului, ci cu ajutorul lui.

AFLĂ MAI MULTE