BV Consulting | Declarație de non-intenție
16175
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16175,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
ce nu suntem_mare

DECLARAȚIE DE NON-INTENȚIE

Nu ne plac convenţiile, nu suntem traineri tipici care propun panacee, nu pretindem sa cunoaştem o paletă vastă de sectoare de business, dar avem experienţa esenţială pentru a înţelege probleme şi contexte diferite şi pentru a răspunde aplicat. Nu ne propunem să comunicăm în locul clientului, ci cu ajutorul lui. Nu cursanţii trebuie să ne asculte pe noi, ci noi trebuie să-i ascultăm şi să-i înţelegem înainte de toate pentru a le oferi, printr-o experienţă neînseriată, exact ceea ce au nevoie să primească. Nu suntem adepţii soluţiei de tip „one-size-fits-all”. Cursurile se bazează atât pe experienţa noastră, dar şi pe experienţa cursanţilor noştri, căci noi promovăm învăţarea sau educaţia experienţială. Este parte din conceptul nostru unic – ACE (advocates, communicators, educators) – în care pregătirea pentru business înseamnă educaţie.

 

Nu ne considerăm speakeri motivaţionali, dar credem că audienţa noastră se va simţi motivată să depăşească probleme pe care alţii nu se obosesc să le înţeleagă. Fiecare dintre noi are o aplecare şi o înţelegere particulară a mecanismelor de business, dar şi capacitatea de a explica şi transmite strategii şi instrumente specifice pentru rezolvarea dificultăţilor în procesele şi interacţiunile de business. 

 

Cu toate că experienţa noastră individuală s-a constituit în mai multe industrii sau sectoare de activitate,  nu ne considerăm rezultate ale expertizei formate într-un domeniu, ci mai degrabă „fructele gândirii libere şi neconvenţionale. Deşi am lucrat de-a lungul timpului pentru companii din ramuri precum farmaceutice, auto, minerit/energie, servicii financiare sau FMCG, nu ne adresăm exclusiv acestora, ci oricărei companii care  înţelege utilitatea conceptului propus de noi: ACE – punctul în care teoria sedimentată şi probată întâlneşte practica de business.