BV Consulting | Consultanta de Business
16284
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16284,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
cons

CONSULTANȚĂ DE BUSINESS

Orice business are sensibilităţile sale. Este important să înţelegem influenţele externe, riscurile, oportunităţile. Noi interpretăm legea pentru tine, comunicăm cu părțile implicate şi relevante, facem analiză de percepţii modelată pentru profilul tău de business.

Într-un cuvânt, pregătim oameni pentru diverse situaţii de business, mai greu sau mai uşor gestionabile. Studiem terenul tău de joc, îţi înţelegem obiectivele şi îţi recomandăm un parcurs rezonabil şi mai ales realizabil.

Studiu de caz – Consultanţă în reorganizarea unui departament de companie multinaţională

Ca avocați, analizăm juridic procesul propus, pentru identificarea riscurilor juridice și pentru a propune variantele de reorganizare cele mai adaptate la specificul business-ului, care să prezinte totodată un risc procesual cât mai uşor gestionabil.

 

Vă suntem alături în întreaga procedură juridică de concediere, individuală sau colectivă, împreună cu specialiștii în resurse umane.

În paralel, comunicăm. Cu sindicatul, reprezentanții salariaților și salariații implicați. Cu autoritățile competente – aspect delicat, însă adesea neglijat. Cu publicul – percepţiile publice, negestionate corect, vor influenţa procesul normal de business. De asemenea, verificăm din punct de vedere al comunicării toate actele întocmite în cadrul procedurii legale.

 

Acțiunea legală și comunicarea sunt completate prin formare. Pentru managerii implicați în procesul de restructurare formarea are ca obiect înțelegerea și gestionarea procedurii, dar și modalitățile de comunicare cu salariații. Pentru salariații concediați, formarea se realizează pe mai multe niveluri, de la cursuri de comunicare, redactare cv, scrisoare de intenție, susținere interviu, utilizare internet, până la certificări în vederea reorientării profesionale.